Training Plaagdierpreventie en Wetgeving

Wilt u de (voedsel)veiligheid en hygiëne garanderen en risico’s op plaagdieren voor uw bedrijf beperken? Kom dan naar de Training Plaagdierpreventie & Wetgeving. U bent van harte uitgenodigd!
 
Waarom de Training Plaagdierpreventie?

U kunt veel zelf doen om risico’s van plaagdieren te minimaliseren. Met de Training Plaagdierpreventie & Wetgeving maakt u kennis met belangrijke preventieve maatregelen en de belangrijkste punten uit de wetgeving. Zo garandeert u de (voedsel)veiligheid en hygiëne voor uw bedrijf.  Na de training ontvangt u het certificaat Plaagdierpreventie wat naadloos aansluit bij voedselveiligheidssystemen zoals HACCP, IFS, AIB, BRC en GMP.
 
Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die zich bezighoudt met de (voedsel)veiligheid en hygiëne. Denk aan huismeesters, gebouwbeheerders, kwaliteitsmedewerkers, keukenpersoneel, operators, logistiek medewerkers in horeca, food, warehousing en farmaceutische industrie.
 
Wat weet u aan het einde van de training?

U leert precies wat u zelf kunt doen om plaagdieren te voorkomen, tijdig te signaleren en te bestrijden. U ontdekt waaraan u de verschillende soorten plaagdieren herkent. Op basis daarvan kunt u de juiste bestrijdingstechnieken inzetten. Vervolgens oefenen we met deze technieken, zoals het zetten van klemmen. De training geeft ook inzicht in wat u zelf kunt doen en wanneer u beter een specialist kunt inschakelen. Dit noemen we risicoselectie.
 
Kortom, dankzij deze training kunt u bedrijfsrisico’s verminderen! Aanmelden is eenvoudig. Stuur een mail naar training@lagerweybv.nl. 
De kosten voor deze training zijn slechts € 125 p.p. en na afloop ontvangen de deelnemers het certificaat Plaagdierpreventie.  
 
Met vriendelijke groet,
 
Lagerwey  bestrijding en bescherming 
 
Jan-Willem van der Hoeven