QA-Online – Gevarenidentificatie en Risicoanalyse grondstoffen

QA Online software is ontwikkeld voor en door kwaliteitsmanagers in de Food. Het QA Online platform bevat online modules die het werk van de professionele kwaliteitsmanager gemakkelijker en efficiënter maken.

 

De module Gevarenidentificatie en Risicoanalyse(GIRA) grondstoffen is onderdeel van QA Base. Deze module is een hulpmiddel bij borging van uw grondstofgevaren. Het heeft een online en realtime koppeling met RISKPLAZA en RASFF . Grondstofspecificaties, analyse- en systeemcertificaten worden gedigitaliseerd en opgeslagen. De module GIRA-grondstoffen werkt het beste als de KTBA-methodiek wordt gevolgd. Deze specifieke methode helpt de kwaliteitsmanager overzicht te creëren en te behouden. Enige training en iedereen kan ermee vooruit.

Doel

Het doel van de training is om kennis te maken met de KTBA-methodiek en deze toe te passen in QA-online.

Inhoud

  • Wetgeving
  • Opbouw systeem
  • Grondstofgegevens verzamelen
  • Gevaren identificatie
  • Risico analyse: kans x ernst
  • Vaststellen en implementeren beheersmaatregelen
  • De praktijk- QA online software tool

Programma

In het programma worden de eisen omtrent grondstofgevaren en hoe deze te verwerken zijn in de GIRA terug. Er wordt uitgelegd hoe dit toe te passen in de QA online GIRA module en u gaat oefenen met het invoeren van deze gegevens. Aan het eind van de training bent u perfect in staat om met het programma en de inhoud te werken

Vragenronde

De trainer behandelt enkele door de cursist aangedragen praktijkvraagstukken. (minimaal 1 week voor de training gewenste onderwerpen mailen naar FoodCampus@ktba.com)

Kosten

€ 465,-

Locatie

FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)

Tijden

De training duurt circa 4 uur, er wordt een training aangeboden in de ochtend en een in de middag.


Van 12:30 – 13:00 uur wordt er door KTBA een lunch aangeboden, deelnemers van zowel de ochtend als de middag mogen hier gebruik van maken.

 

08:30 – 12:30 uur (ochtend)
13:00 – 17:00 uur (middag)

 

De cursist ontvangt het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat “QA-Online – Gevarenidentificatie en Risicoanalyse grondstoffen”

 

Beschikbare data

04-04-2017
01-06-2017
01-09-2017
05-10-2017, 1-11-2017 & 4-12-2017

 

Direct inschrijven

Klik hier om u direct in te schrijven

 

Incompany

Meer over incompany mogelijkheden