Training: BRC Global Standard Packaging materials

BRC Global Standard Packing materials is een veel gecertificeerde norm voor producenten van verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen. Versie 6 is uitgekomen in Augustus 2019 en zal ingaan per Februari 2020. Deze standaard richt zich met name op de invloed van de verpakkingsmaterialen op voedselveiligheid. In de standaard zijn belangrijke elementen uit ISO-9000 ten behoeve van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid opgenomen. Het omvat naast een HACCP-plan ook eisen aan management en informatievoorziening.

DOEL

Achtergrondinformatie leveren, definities verhelderen en praktische tips rondom het opzetten, implementeren en onderhouden van de BRC Global Standard Packaging materials.

PROGRAMMA

Achtergrond over deze norm en uitleg en interpretatie van de diverse normelementen. Gevolgd door het praktisch toepassen van de normelementen in uw praktijk.

Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Daarnaast na deelname een op naam gesteld Academy-Certificaat ‘Standards in Food: BRC Global Standard Packaging materials’

VRAGENRONDE

De trainer behandelt enkele door de cursist aangedragen praktijkvraagstukken.
(minimaal 1 week voor de training gewenste onderwerpen mailen naar academy@ktba.com)

Beschikbare data

24-01-2024 – Kaatsheuvel

Meer informatie 

Meer informatie en aanmelden

 

Bron: KTBA - partner FoodPro Network