Vino Vitro lanceert origineel concept met expertise van Air Liquide

07-12 08:01 | bron: FoodPro Network

EINDHOVEN - Mevrouw Caroline Creyf van het bedrijf Vino Vitro lanceert met trots haar originele concept voor de grote wijnliefhebbers. Zo wordt het mogelijk om een ontdekkingsreis door de wereld van de grote wijnen te beleven op een budgetvriendelijke manier.

Maandelijks worden 3 tubes in een originele kist van de door een gekend sommelier geselecteerde wijnen toegestuurd. Elke tube bevat 1 glas wijn (ca 100 ml). In functie van het abonnement kunnen de wijnen die verzonden worden een Parkerscore hebben van +85 tot superscores van +90 !!

Bij elke wijntube zit een beschrijving door een gekend sommelier van de wijn en het combinatieadvies met gerechten. Zie ook: https://www.vinovitro.com/nl/over-ons/ )

Air Liquide heeft samen met een onderaannemer de technologie uitgewerkt om dit idee tot een goed einde te brengen en de wijnen onder ideale omstandigheden te kunnen overhevelen.

Meer informatie op: http://www.catalog-airliquide-benelux.com/nederland/blog

Auteur: Piet de CaluwéSenior Expert-  Account Consultant Food & Pharma 

Piet.decaluwe@airliquide.com





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan middels het deelnameformulier


Laatste nieuws
22 okt Thuisbezorgd.nl breidt online aanbod uit met gratis bezorging van Dunkin’ Donuts
22 okt Tien tips voor een succesvolle SIAL
22 okt Amazon heeft grote supermarktambities
22 okt Foodfotografie op locatie bij de klant
22 okt Handige schoonmaakoplossingen voor de voedingsindustrie: bereik optimale hygiëne en voorkom kruisbesmetting
19 okt Voedingsindustrie herstelt zich verder in 2018
19 okt Nestlé zet satellietwaarneming in om ontbossing voor productie palmolie tegen te gaan
19 okt EFSA: toegenomen verkoop van kant-en-klare voeding draagt bij aan de toename van listeriabesmettingen
19 okt Britse voedingsindustrie voelt gevolgen Brexit
19 okt Tesco opent discountsupermarktketen Jack’s die goedkoper moet worden dan Aldi en Lidl
19 okt Handen drogen is minstens zo belangrijk als handen wassen
18 okt Hak zet suikerreductie in appelmoes voort
18 okt Ondernemer Marcel Boekhoorn neemt HEMA over
18 okt Unilever noteert minder omzet in onrustig derde kwartaal
18 okt Tekort aan technici in voedingsindustrie
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?