Bobeldijk Food Group wil graag uitbreiden op nieuwe locatie

DEVENTER - Bobeldijk Food Group begon ooit als slagerij, maar produceert en verpakt sinds 2020 alleen vleesvervangers. Bobeldijk produceert onder meer private label producten voor supermarkten. Het bedrijf heeft 110 medewerkers in dienst plus een wisselend aantal flexwerkers. Sinds mei 2020 maakt het bedrijf onderdeel uit van de Kennemer Visgroep. Door de groei in de afgelopen jaren kijkt Bobeldijk Food Group naar uitbreiding op een nieuwe locatie met meer ruimte en mogelijkheden.

Bobeldijk Food Group ontwikkelt, produceert en verpakt circa 55 verschillende producten. Een groot deel van de producten gaat naar supermarkten als Albert Heijn, Jumbo, Vomar en de Duitse ketens Kaufland en Rewe. Het zijn allemaal 100% plantaardige producten gemaakt van tarwe-eiwit en soja-eiwit. Afnemers kunnen kiezen voor een eigen receptuur.

Het bedrijf zet ook producten af binnen de foodservice en aan industriële bedrijven. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om ingrediënten voor poké bowls en maaltijdsalades. Met Vegafit heeft het bedrijf ook een eigen merk waarmee kleinere retailers worden bediend die op zoek zijn naar een merk voor vleesvervangende producten. Het zijn vooral afnemers in Duitsland en Griekenland.





Laatste nieuws