Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt
bron: FoodPro Network
ETTEN-LEUR - Op de shortlist van topprioriteiten voor elk voedings- en drankenbedrijf staan het leveren van producten van hoge kwaliteit, het waarborgen van de klanttevredenheid, het maken van stappen in de richting van duurzaamheid en het handhaven van een gezonde bottom line. Maar een ander belangrijk doel dat zeker bij de rest hoort, is het implementeren van voedselveiligheidspraktijken.
Immers, met naar schatting jaarlijks 600 miljoen mensen die ziek worden na het eten van besmet voedsel, zou voedselveiligheid de enige organisatorische doelstelling zijn waarbij de gezondheid van de consument op het spel staat. Het is zelfs zo essentieel dat de meeste bedrijven het als een basisvereiste beschouwen om in de sector actief te zijn, en klanten hechten er veel waarde aan dat zij hun voorkeursmerken in dit opzicht kunnen vertrouwen.
Het optimaliseren van uw aanpak voor voedselveiligheid is overigens geen eenvoudig proces, aangezien er veel factoren in overweging moeten worden genomen en stappen moeten worden ondernomen om de gezondheidsrisico's in uw supply chain te minimaliseren. Gelukkig hoeft u dit niet aan te pakken zonder de juiste middelen aan uw zijde - toonaangevende hedendaagse ERP-software (Food and Beverage Enterprise Resource Planning) kan u de hulpmiddelen bieden die u nodig hebt.
Om beter duidelijk te maken waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt, bekijken we vier belangrijke redenen en lichten deze toe in hun context. Wij behandelen ook de kenmerken van ERP-oplossingen die geschikt zijn voor de uitdagingen van deze onderwerpen om te laten zien hoe zij u kunnen helpen de risico's te beperken en uw inzet voor deze cruciale zaak waar te maken.
Lees meer op de website van Aptean
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
10 mei Mars investeert $47 miljoen in een duurzaam zuivelinitiatief
-
10 mei Flink minder vraag naar producten Beyond Meat
-
10 mei Rabobank: omzet restaurants en foodservice kan met 2 tot 3 procent groeien
-
10 mei IDC-perspectief: hoe Amalthea AI inzet om de opbrengsten en winstgevendheid te verbeteren
-
10 mei Omarm tegenstellingen: als het schuurt, gaat je organisatie glanzen
-
08 mei Uber blijft profiteren van vraag naar maaltijden en taxiritjes
-
08 mei Productie van voedingsindustrie nam in eerste kwartaal met 3,8% af
-
08 mei Winst Ahold Delhaize daalt door reorganisatie Belgiƫ
-
08 mei AB InBev verdient meer door duurder bier
-
08 mei Aviko zette stappen in verduurzaming
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan