eBook | Hoe food ERP software klanten helpt de stijgende business kosten te overwinnen
bron: FoodPro Network
ETTEN-LEUR - Hogere bedrijfskosten en de noodzaak om als gevolg daarvan de prijzen te verhogen, zullen naar verwachting de grootste impact hebben in de foodsector in de komende 5 jaar.
Het erkennen van de uitdaging die voor ons ligt, betekent echter niet perse dat voedingsmiddelen- en drankenbedrijven eraan bezwijken en eronder lijden. Steeds meer besluitvormers kiezen ervoor om hun organisaties toekomstbestendig te maken en de veerkracht en flexibiliteit te vergroten door branchespecifieke ERP-software te implementeren.
We verzamelden 5 boeiende verhalen van Aptean klanten die succes op dit gebied boekten dankzij de branchespecifieke functionaliteit van het softwaresysteem. Ontdek hoe elk van deze bedrijven de technologie gebruikt om kosten te besparen, meer te verdienen en de bedrijfsactiviteiten te optimaliseren.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Meer over
Laatste nieuws
-
08 mei Uber blijft profiteren van vraag naar maaltijden en taxiritjes
-
08 mei Productie van voedingsindustrie nam in eerste kwartaal met 3,8% af
-
08 mei Winst Ahold Delhaize daalt door reorganisatie België
-
08 mei AB InBev verdient meer door duurder bier
-
08 mei Aviko zette stappen in verduurzaming
-
08 mei Codrico stopt met vermalen van maïs
-
08 mei Albert Heijn wil witte eieren binnen Beter voor natuur & boer-programma
-
08 mei Onderzoek naar eiwit-smaakinteracties in vleesvervangers
-
08 mei Leveranciersbeheersing in 3 stappen
-
07 mei Bergfood neemt Brugel Food Products over
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan