5 veelgemaakte fouten op een etiket
10 apr 2024 11:19
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
DEN BOSCH - De behoefte aan juiste en duidelijke etiketten is de laatste jaren flink gegroeid. De consument wordt namelijk steeds kritischer en wil goed geïnformeerd worden om weloverwogen keuzes te maken. Echter is het etiketteren van levensmiddelen door alle wetgeving een complexe materie. De meeste etiketten die de specialisten van Normec Foodcare voorbij zien komen, voldoen dan ook niet aan de wettelijke eisen. Maar van fouten kun je leren! Daarom bespreek Normec Foodcare in de blog veelgemaakte fouten, zodat jij ze kunt voorkomen.
Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network
Meer over
Laatste nieuws
-
29 apr Getir kondigt vertrek uit Nederland aan
-
29 apr Koffie-startup Wakuli haalt ruim €5 miljoen op bij investeerders
-
29 apr Plukon Food Group neemt Spaans bedrijf Sambau over
-
29 apr Podcasts voor de Food & Beverage sector
-
29 apr Turkije wil beschermde status voor döner in Europa
-
29 apr Milieudefensie met 100 aandeelhouders naar Unilever
-
29 apr Wake-on-LAN – de duurzame oplossing voor energiebesparing binnen uw bedrijf
-
26 apr Kabinet legt keuzes voor aan Kamer voor suikertaks op frisdranken
-
26 apr Lagere omzet en marge voor Corbion
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan