Verkrijg inzicht in wat er daadwerkelijk in je fabriek gebeurt

Onderzoek van Aptean heeft aangetoond dat technologie van cruciaal belang is om succesvol te zijn in de voedings- en drankensector. Productiebedrijven verwachten een winstgroei tot 30% wanneer zij processen en taken hebben geautomatiseerd, ten opzichte van bedrijven die veelal handmatig werken.

Verkrijg end-to-end inzicht in wat er daadwerkelijk in je fabriek gebeurt. Stroomlijn en optimaliseer je productieomgeving, zodat je altijd direct kunt inspelen op veranderende eisen van wet-en regelgeving en de wensen van de consument.

  • Optimaliseer je productieprocessen: Door je fabriek slimmer en gedigitaliseerd te runnen, verklein je de kans op fouten, inefficiënties en risico's aanzienlijk. Een verhoogde efficiëntie op de vloer betekent namelijk simpelweg: minder stilstand, verkorte doorlooptijden en dus minder tijd- en voedselverspilling.
  • Beperk voedselveiligheidsrisico's: Ook op het gebied van voedselveiligheid zijn efficiëntere productieprocessen nodig. Wet- en regelgeving kunnen eenvoudiger worden nageleefd, doordat er automatisch rekening wordt gehouden met allergenenbeheer en er direct kan worden ingespeeld op productieproblemen en recalls.
  • Gegarandeerd een blije eindklant: Een tevreden eindklant is natuurlijk prioriteit om als bedrijf succesvol te zijn. Inzicht in alle (productie)data die beschikbaar is door digitalisering, zorgt ervoor dat je end-to-end kunt traceren, voedselveiligheid en kwaliteit kunt garanderen en de best mogelijke service kunt bieden.

Ontdek hoe Industry 4.0-oplossingen voor de voedings- en drankensector jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network

Meer over


Laatste nieuws