GFSI erkende standaarden: enkele voor- en nadelen
bron: FoodPro Network
Vanuit de praktijk hoort Normec Foodcare regelmatig voor- en nadelen voor het certificeren volgens bepaalde GFSI erkende standaarden. Voor de BRC Food, IFS Food en FSSC 22000 standaard hebben ze daarom enkele van deze voor- en nadelen op een rijtje gezet. Dit helpt je bij het maken van een keuze voor het behalen van een passend GFSI certificaat.
Laat je adviseren
Het is goed om je voorafgaand aan een keuze voor een GFSI certificaat goed in te lezen of te laten adviseren. Met een GFSI certificaat, zoals BRCGS, IFS of FSSC 22000, kun je aantonen dat je aan een GFSI erkende standaard voldoet. Zo laat je zien dat je kwaliteit levert. Voldoet jouw bedrijf aan de specifieke eisen van een standaard die je wilt volgen? Dan kan jullie kwaliteitssysteem veelal worden gecertificeerd of worden erkend door een certificerende instelling. Tijdens een audit wordt dan beoordeeld of je bedrijf niet alleen in theorie maar ook in de praktijk aan de normeisen voldoet. Normec Foodcare staat voor je klaar om dit certificeringsproces voor te bereiden en te begeleiden. Wij begeleiden van A tot Z
Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network
Meer over
Laatste nieuws
-
06 dec Consumenten geven 2,5 procent minder uit aan voedings- en genotmiddelen
-
06 dec Amerikaanse start-up maakt kweekzuivel met CO2 als hoofdingrediënt
-
06 dec Bas Roelofs wordt nieuwe CEO van Signature Foods
-
06 dec Wat komt er kijken bij specificatiebeheer?
-
06 dec Waardevolle voedingsingrediënten uit koffieprut
-
06 dec Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
-
05 dec AB InBev Nederland stelt nieuwe algemeen directeur aan
-
05 dec Bonden schorten stakingen bij Heineken op
-
05 dec Aantal bezorgers in vier jaar tijd met 75 procent gestegen
-
05 dec Supermarkten maken schapruimte vrij voor shakes en eiwitrepen
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan