Nestlé introduceert Maggi Rindecarne om gehakt te vervangen
08 jul 2024 11:55
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Nestlé brengt met Maggi Rindecarne een plantaardig alternatief voor vlees op de markt. De mix van soja en kruiden kan worden toegevoegd aan gehakt om in diverse gerechten te verwerken. Het bereide gerecht behoudt daarmee zijn voedingswaarde terwijl er minder vlees wordt gebruikt.
Nestlé brengt het product in Chili op de markt. Het volgt op de lancering van een houdbare plantaardige eiwitmix in 2022, die werd ontwikkeld als aanvulling op eiergerechten in Latijns-Amerika.
Meer over
Laatste nieuws
-
22 okt Europees Parlement eens met 2,7 miljoen voor ontslagen Match-Smatch medewerkers
-
22 okt Lidl Plus app krijgt zelfscanfunctie
-
22 okt ING: Arbeidsmarktkrapte zet voedingssector aan tot investeringen in robots
-
22 okt Staking bij AB InBev in Hoegaarden
-
22 okt Amazon test nieuw winkelconcept
-
22 okt Digitalisering voor MKB’ers in de voedingsindustrie
-
22 okt 6 tactieken om kosten te besparen met voedselproductie software
-
21 okt FNV kondigt alsnog actie aan bij dsm-firmenich
-
21 okt Meer omzet Vion, volume daalt
-
21 okt JAB Holding neemt het belang van Mondelez International in JDE Peet’s over
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan