Nestlé introduceert Maggi Rindecarne om gehakt te vervangen

08 jul 2024 11:55
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Nestlé brengt met Maggi Rindecarne een plantaardig alternatief voor vlees op de markt. De mix van soja en kruiden kan worden toegevoegd aan gehakt om in diverse gerechten te verwerken. Het bereide gerecht behoudt daarmee zijn voedingswaarde terwijl er minder vlees wordt gebruikt.
Nestlé brengt het product in Chili op de markt. Het volgt op de lancering van een houdbare plantaardige eiwitmix in 2022, die werd ontwikkeld als aanvulling op eiergerechten in Latijns-Amerika.
Meer over
Laatste nieuws
-
04 jul ACM keurt overname Frisian Egg goed
-
04 jul Supermarkten maken schapruimte vrij voor shakes en eiwitrepen
-
04 jul Optimaliseer wereldwijd receptbeheer voor consistentie en kwaliteit
-
04 jul Belang van goede ketenborging
-
03 jul Arla investeert 59,4 miljoen in extra productiecapaciteit voor roomkaas
-
03 jul Jumbo merkt dat nieuwe koers werkt, hogere omzet en meer klanten
-
03 jul Danone rondt de overname van Kate Farms af
-
03 jul Douwe Egberts in conflict met supermarkten
-
03 jul Leveranciersbeheersing in 3 stappen
-
03 jul 6 tactieken om kosten te besparen met voedselproductie software
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan