E-learning Basis etiketteren

02 jul 2025 06:07
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Maak in deze E-learning kennis met basis etiketteren van voedingsmiddelen, hoe gebruik je de wetgeving en hoe kan je dit toepassen op jouw producten. Maak kennis met de begrippen en pas deze kennis direct toe in je werk. Je kunt meteen beginnen met het opstellen van je eigen etiketten.
Leerdoelen
- Achtergrond etiketteringswetgeving begrijpen
- Eisen leren kennen uit Verordening (EU) nr.1169/2011
- Verplichte vermeldingen op kunnen zoeken en toepassen
- Vrijwillige informatie op kunnen zoeken en toepassen
De inhoud
- Achtergrondetiketteringswetgeving
- Europese wetgeving
- Verplichte vermeldingen
- Vrijwillige informatie
Voor wie?
Medewerkers van voedingsbedrijven die zich bezig houden met het ontwerpen van etiketten voor levensmiddelen.
Het resultaat
Je maakt kennis met de relevante begrippen en je bent je bewust van de risico’s van verkeerde etiketten. Je ontvangt een certificaat bij succesvolle afronding.
Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
11 jul Ferrero bevestigt overname Kellogg
-
11 jul Nederlander Jochanan Senf wordt topman bij Ben & Jerry's
-
11 jul 6 tips voor het vertalen van etiketten
-
11 jul Slimme winkelwagens met kassafunctie in de VS (video)
-
11 jul Dé oplossing voor bulk in de supermarkt (video)
-
10 jul FrieslandCampina breidt distributieafspraken met IMCD uit
-
10 jul Ferrero wil Kellogg overnemen
-
10 jul Carrefour opent automatische winkels in Frankrijk
-
10 jul Van Milaan tot New York: zo bewaakt Campari zijn kenmerkende smaak
-
10 jul Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan