Training Additievenwetgeving

12 dec 2024 06:05
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
De EU heeft wetgeving voor enzymen, additieven en aroma’s geharmoniseerd. Deze training biedt inzicht in de Verordeningen (EG) nr. 1332/1333/1334 en hun praktische toepassing.
Leerdoelen
- Begrijp de wetgeving.
- Ken de achtergrond van additievenwetgeving.
- Leer over het carry-over-beginsel.
- Ontdek de toepassing en declaratie van enzymen, additieven en aroma’s.
De inhoud
- Wetgeving.
- Achtergrond van additievenwetgeving.
- Het carry-over-beginsel.
- Toepassing en declaratie van enzymen, additieven en aroma’s.
Voor wie?
Productontwikkelaars, kwaliteitsmanagers, inkopers, verkopers en andere professionals in de levensmiddelenindustrie.
Het resultaat
Je krijgt een beter begrip van de EU-additievenwetgeving en hoe deze in de praktijk wordt toegepast.
Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network
Meer over
Laatste nieuws
-
26 mrt Dekamarkt en Plus stoppen met laagste prijsbeloftes
-
26 mrt 6 tips voor het vertalen van etiketten
-
26 mrt Voedingsindustrie krijgt mogelijkheden voor kortere opleidingstrajecten medewerkers
-
26 mrt Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
-
26 mrt Supply Chain Management: eerst het gezamenlijke doel, het collectieve gevoel en dán de tool
-
25 mrt Voedselverspilling bij meetings en lunches
-
25 mrt Vandemoortele neemt de Europese margarine- en spreadsdivisie van Bunge over
-
25 mrt DSM-Firmenich, Nutricia en FrieslandCampina vroegen veel octrooien aan
-
25 mrt Boon verlaagt consumentenprijzen structureel met 30%
-
25 mrt Spadel investeert in Something & Nothing
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan