Training Additievenwetgeving

10 sep 2025 06:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
De EU heeft wetgeving voor enzymen, additieven en aroma’s geharmoniseerd. Deze training biedt inzicht in de Verordeningen (EG) nr. 1332/1333/1334 en hun praktische toepassing.
Leerdoelen
- Begrijp de wetgeving.
- Ken de achtergrond van additievenwetgeving.
- Leer over het carry-over-beginsel.
- Ontdek de toepassing en declaratie van enzymen, additieven en aroma’s.
De inhoud
- Wetgeving.
- Achtergrond van additievenwetgeving.
- Het carry-over-beginsel.
- Toepassing en declaratie van enzymen, additieven en aroma’s.
Voor wie?
Productontwikkelaars, kwaliteitsmanagers, inkopers, verkopers en andere professionals in de levensmiddelenindustrie.
Het resultaat
Je krijgt een beter begrip van de EU-additievenwetgeving en hoe deze in de praktijk wordt toegepast.
Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network
Meer over
Laatste nieuws
-
16 sep Colruyt rolt eerste slimme winkelwagen uit
-
16 sep Euroma heeft nieuwe positionering en internationale groei ambities
-
16 sep Ikea introduceert nieuwe falafelbal
-
16 sep Kumasi opent fabriek in Ivoorkust voor cacaosap
-
16 sep Financieel topman Unilever blijft aan
-
16 sep Hoger opgeleiden kiezen het vaakst voor vegetarische maaltijden
-
16 sep 4 grote uitdagingen in de bakkerijsector en hoe de juiste software het verschil maakt
-
15 sep Meer omzet Ausnutria
-
15 sep Burgerbar bespaart tijd en geld met digitale HACCP-registratie
-
15 sep Europese markt van vlees- en zuivelvervangers groeit dankzij huismerken
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan