Webinar | Cloud en AI zijn de drijvende kracht achter technologische transformatie
17 mrt 2025 07:15
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Neem op 18 maart om 16.00 uur deel aan deze online rondetafelsessie waarin experts uit de Benelux en UK-markt ingaan op de bevindingen van Aptean’s 2025 Trendrapport voor de voedings- en drankensector.
Krijg inzicht in hoe Cloud en AI 2025 gaan vormgeven en leer hoe je deze innovatieve technologieën kunt inzetten om datagedreven beslissingen te nemen en je bedrijf toekomstbestendig te maken.
Deze sessie brengt je:
- Inzichten van experts over wat de drijfveren en voordelen zijn van investeringen in Cloud en AI technologie, als ook hoe het kritieke zakelijke problemen kan oplossen.
- Een kijkje in hoe deze technologieën de Benelux en UK voedings- en drankensector nu al beïnvloeden en waar het naar toe gaat in de toekomst.
- Relevante voorbeelden en praktisch tips om je bedrijfsdoelen te bereiken in het uitdagende voedings- en drankenlandschap.
Meld je hier aan voor het webinar
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Meer over
Laatste nieuws
-
07 nov Consumenten geven minder uit aan voeding
-
07 nov Arla investeert 59,4 miljoen in extra productiecapaciteit voor roomkaas
-
07 nov Aptean Food & Beverage ERP versterkt de AGF-industrie
-
07 nov Waardevolle voedingsingrediënten uit koffieprut
-
06 nov Tony's Chocolonely eigenaar nieuwe aandeelhouder Fish Tales
-
06 nov Handboek Nieuwe voedingsmiddelen
-
06 nov Barry Callebaut verwacht lagere verkoop door hoge cacaoprijzen
-
06 nov Acties en prijsverlagingen helpen McDonald's aan omzetgroei
-
06 nov Jumbo roept glutenvrije spaghetti terug
-
06 nov Colruyt wil met Okay City naar 100 stadswinkels
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan