De toekomst van food-as-a-service
bron: FoodPro Network
De voedingsindustrie evolueert snel, en food-as-a-service wint terrein. Om flexibel en efficiënt te blijven, hebben bedrijven slimme digitale oplossingen nodig. Siemens biedt met cloudgebaseerde receptbeheersoftware een innovatie die producenten helpt om recepten centraal te beheren, sneller aan te passen en eenvoudig te voldoen aan regelgeving.
Een van de bedrijven die deze digitale transformatie omarmt, is Blendhub. Dit innovatieve bedrijf richt zich op gedecentraliseerde voedselproductie, waarbij ingrediënten en recepten flexibel worden gedeeld en aangepast aan lokale markten. Dankzij cloudgebaseerde technologie kunnen zij overal ter wereld foodformules consistent produceren en optimaliseren, zonder afhankelijk te zijn van één vaste locatie. Dit verlaagt de productiekosten, vermindert voedselverspilling en maakt voedsel veiliger en toegankelijker.
Benieuwd hoe cloudsoftware food-as-a-service transformeert?
Bron: Siemens - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
12 dec McCain gaat frietfabriek in Brazilië uitbreiden
-
12 dec Farm Frites bouwt een nieuwe fabriek in Australië
-
12 dec Ontwikkeling van duurzame verpakkingen voor levensmiddelen
-
12 dec Hoger opgeleiden kiezen het vaakst voor vegetarische maaltijden
-
12 dec Ben je als foodbedrijf klaar voor de digitale transformatie?
-
11 dec Omzet Leonidas neemt toe
-
11 dec ING: Arbeidsmarktkrapte zet voedingssector aan tot investeringen in robots
-
11 dec Lutosa verdubbelt productie met investering van 225 miljoen euro
-
11 dec Kumasi opent fabriek in Ivoorkust voor cacaosap
-
11 dec Fabrikanten gaan hergebruik koffiecapsules stimuleren
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan