Werkt uw cryogene vriestunnel optimaal? Air Liquide kan helpen

bron: FoodPro Network
In de voedselverwerkende industrie zijn efficiëntie en veiligheid cruciaal. Een slecht functionerende cryogene vriestunnel kan leiden tot diverse problemen. Air Liquide biedt uitgebreide audits van uw vries-/koelinstallaties om prestaties te maximaliseren en risico's te minimaliseren.
Inzichten met geavanceerde technologie
Air Liquide gebruikt een geavanceerde datalogger om nauwkeurige temperatuurprofielen van zowel uw product als de tunnel vast te leggen. Dit helpt om de prestaties van uw systeem onder realistische omstandigheden te begrijpen en verbeterpunten aan te wijzen.
Waarom een audit?
Systemen kunnen prestatievermindering ervaren door veranderingen in productie of omstandigheden. Een audit identificeert potentiële problemen zoals ontoereikende isolatie, onvoldoende stikstoftoevoer, verkeerd uitgelijnde nozzles, onevenwichtige koudeverdeling en veiligheidsaspecten. Dit voorkomt kostbare downtime, productbederf en veiligheidsincidenten.
Bruikbare aanbevelingen
Air Liquide biedt aanbevelingen op maat, zoals het optimaliseren van de stikstoftoevoer, het verbeteren van de isolatie, het verfijnen van uw vriesparameters en het implementeren van juiste veiligheidsmaatregelen. Dit leidt tot consistente productkwaliteit, lagere operationele kosten en een veilige werking.
Daarom nodigen we u graag uit op ons seminarie de kracht van cryogenie tijdens de Air Liquide Discovery Day 2025. Combineer dit seminarie met één van de andere seminaries naar keuze en bezoek onze stand met een demo vriestunnel.
Kom op donderdag 15 mei 2025 naar De Rijtuigenloods in Amersfoort, Nederland voor een dag vol inzichtelijke seminars, netwerkmogelijkheden en demonstraties.
Registreer u vandaag nog om uw plaats op Air Liquide Discovery Day 2025 veilig te stellen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op dit unieke evenement.
Bron: Air Liquide - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
27 jun JDE Peet's verhoogt opnieuw prijzen Douwe Egberts koffie
-
27 jun Sterke toename in productie en verkoop van tonijn onder MSC-label
-
27 jun Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
26 jun Cursus Voedselwetgeving
-
26 jun Europese Commissie gaat onderzoek doen naar overname Kellanova door Mars
-
26 jun Vion werkt aan verbetering positie flexwerkers
-
26 jun Carrefour betaalt klanten om te koken
-
26 jun ABN AMRO: 'CSRD zal bedrijven in de voedingsindustrie tot actie dwingen'
-
25 jun Staking bij distributiecentra Albert Heijn heeft geen gevolgen voor bevoorrading
-
25 jun ING verwacht hogere prijzen en veel faillissementen in horeca
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan