ESPERA Setting Future Trends op de EMPACK 2016.

HEEZE - Met haar 42 jarig bestaan is ESPERA deelnemer van het eerste uur op zowel de MACROPACK als de EMPACK. Bij de aankondiging van overname van de MACROPACK door EMPACK was ESPERA dan ook een van de eerste bedrijven om direct haar deelname aan de EMPACK 2016 in Utrecht te bevestigen. Leidend in innovaties in uitprijzen is het thema van ESPERA op de EMPACK op stand E200 “Setting Future Trends”.

De trends bij het uitprijzen van verpakkingen met verse levensmiddelen worden bepaald door de toenemende eisen van zowel wetgever als retailer. De apparatuur en de software oplossingen van ESPERA spelen in op deze trends.

Aan de basis staat een transportbandmachine met 1 of meer dispensers voor voorbedrukte etiketten. Elke kop kan additioneel van een printer voorzien worden om hiermee een datum, barcode of traceability code mee te printen. Als voorbeeld op de beurs een etiketteermachine met een dispenser boven en onder voorzien van een Easyprint Compact TTF printer.

Het hart van het bedrijf zijn de bekende uitprijsmachines. Op de EMPACK wordt voorbeelden getoond van weeg- en uitprijsmachines welke voorzien zijn van diverse slimme softwareoplossingen zoals automatische opmaak en printen van verplichte allergenen, voedingswaardetabellen en herkomstinformatie. Koppeling met OEE programma’s. Ook getoond wordt de softwaremogelijkheid om op 1 weeg-/uitprijsmachine niet alleen producten uit te prijzen maar ook een 100% controle te doen op e-gewicht, dus als controleweger.

Uiteraard wordt ook het door ESPERA zelf ontwikkelde vision system getoond. Geïntegreerd met een ESPERA uitprijsmachine of standalone kunnen zowel de verpakking als de etiketten automatisch gecontroleerd worden op diverse instelbare controle criteria. Vooral bij automatische inpakprocessen speelt dit in op de trend naar een 100% controle.

U bent zeer welkom om op de ESPERA stand E200 om samen met onze specialisten te zien voor welke trends ESPERA voor u een oplossing bij coderen, wegen, etiketteren, uitprijzen kan bieden.

ESPERA

ESPERA is een toonaangevende leverancier van geavanceerde weeg-, uitprijs- en etiketteersystemen. Espera Nederland B.V. als 100% dochter van het Duitse moederbedrijf Espera-Werke, verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en service in Nederland. De machines van Espera worden voornamelijk ingezet in de foodindustrie bij industriële verpakkers van verse levensmiddelen zoals vlees, kip, vis, kaas, maaltijden, brood, groente en fruit. Daarnaast heeft Espera klanten in de overige food en non-foodindustrie. Zie  www.espera.de/nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jan Zwaan
Telefoonnummer: 040-253 06 65
E-mail: j.zwaan@espera.nl
website: www.espera.de/nl 

Foto: ESVS Espera Vision Systeem





Laatste nieuws