Foodcontacts: bekijk de referenten

BREDA - Foodcontacts, de database met alle contacten in de voedingsindustrie biedt nu ook zoeken op branche & functie (of een combinatie van beiden) aan.

Bekijk hier onze referenten.

Er kan gezocht worden op alle mogelijke branches binnen de voedingsindustrie, te weten AGF, bakkerijen en zoetwaren, catering, dierenvoeding & diervoeders, dranken, fabrikanten divers, groothandel, import & export bedrijven, horeca, maaltijden, retail & inkooporganisaties, grondstoffen, kruiden & specerijen, vis, vlees, vleeswaren & slachterijen en zuivel.

Foodcontacts

Foodcontacts is de complete database met contacten in de voedingsindustrie. Alle bedrijven in de voedingsindustrie die bij de KVK ingeschreven staan zijn vindbaar op Foodcontacts. Maar daar blijft het niet bij. De database is ook gevuld met contacten.

Meer dan alleen een CRM-tool

Foodcontacts is ideaal voor het maken van prospectlijsten, het vinden van de juiste contactpersoon en het leggen van contacten. Foodcontacts biedt u een reeds gevulde CRM-tool. Daarnaast is het mogelijk om gegevens aan te vullen.

Gegevens blijven up-to-date

U profiteert van nieuwe contacten, updates & wijzigingen. Zo heeft u altijd een compleet & actueel overzicht met contacten in de voedingsindustrie. Bovendien ziet u de laatste Twitter-feeds en LinkedIn berichten van alle bedrijven en contacten in Foodcontacts. Zo kunt u zich focussen op het groeien van uw business. 

Meer informatie of een vrijblijvende demo: www.foodcontacts.nl

info@foodcontacts.nl

Of bel direct: 076 - 700 21 62

Het is mogelijk om data uit Foodcontacts te exporteren.





Laatste nieuws