LabelChecks.com on air!

KAATSHEUVEL - Vandaag is LabelChecks.com in gebruik genomen. Bestel via de website uw labelcheck. Voor meer dan 100 landen wereldwijd!

Onder retailers en consumenten wereldwijd groeit de behoefte aan juiste en duidelijke etiketten. Retailers omdat ze te maken hebben met een sterk groeiend aanbod in private labels. Consumenten omdat ze steeds vaker precies willen weten wat ze eten.

De toegankelijke wereldmarkt biedt volop kansen voor succes. Up-to-date kennis van internationale compliance is een nadrukkelijke voorwaarde om in andere landen te kunnen ondernemen en leveren. Wet- en regelgeving, maar ook correcte vertalingen spelen hierbij een belangrijke rol.

De experts van LabelChecks.com voeren etiketbeoordelingen (labelchecks) uit en adviseren en begeleiden u bij het toepassen van de etiketteringswetgeving. Dat doen we voor meer dan 100 landen wereldwijd. We checken uw label op lokale wetgeving en zorgen voor een correcte vertaling.

LabelChecks.com is een product van KTBA LabelCompliance, een businessunit binnen de People in Food Group, een organisatie die wereldwijd unieke, hoogstaande en internationale dienstverlening levert op het gebied van industriële voedselveiligheid, compliance en
opleidingen.

Nieuwsgierig? kijk op labelchecks.com 





Laatste nieuws