EBC Golfkarton partner geworden FoodPro Network

EBC Golfkarton is partner geworden van FoodPro Network. EBC Golfkarton is de specialist op het gebied van golfkartonnen verpakkingen in de voedingsindustrie.

Bij EBC Golfkarton heeft men innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Dat bewijst de zeer uitgebreide ontwikkelingsafdeling. Wij zijn van mening dat creativiteit de kans moet krijgen om zich te ontwikkelen tot een succes. De ontwikkelingsafdeling van EBC staat daarom niet ter ondersteuning van de productie maar in het teken van deze creativiteit. En dat maakt het verschil. Ideeën krijgen kansen en verpakkingen worden tastbaar. Bij EBC is men overtuigd dat creativiteit de basis is van nieuw succes.

Bij EBC Golfkarton heeft men er bewust voor gekozen om geen machinepark in eigen beheer te hebben. Dit maakt EBC flexibel en groot in de mogelijkheden om te bepalen waar uw verpakking het beste geproduceerd kan worden. Elke productiepartner van EBC heeft zijn eigen specialisme op het gebied van machines, kwaliteiten en/of bedrukkingen. Dat werkt in uw voordeel want zo garandeert EBC u een verpakking die optimaal past bij uw product

Meer informatie: 

www.ebc-golfkarton.nl

Stationsweg 35, 2675 AM  Honselersdijk
T +31(0)174 648 235
F +31(0)174 648 912
info@ebc-golfkarton.nl
www.ebc-golfkarton.nl





Laatste nieuws