EDNN investeert in mensen

HOOGEVEEN - Door de gestage groei van onze onderneming in de afgelopen jaren hebben we medio 2015 al geïnvesteerd in een nieuwe 8 kleuren Mark Andy flexo drukpers. Dit jaar zijn we gestart met het aannemen en opleiden van nieuwe drukkers om onze groeiende klantenkring ook de komende jaren goed te kunnen bedienen.

Het merendeel van onze klanten bevindt zich in de voedingsindustrie waarbij efficiency van de productie essentieel is. Het op tijd in huis hebben van strak gedrukte etiketten die soepel verwerkt kunnen worden op de etiketteerlijn is van wezenlijk belang voor onze klanten.

Leveringsbetrouwbaarheid, kwaliteit en een goede prijs zijn elke dag weer onze speerpunten om succesvol te blijven als etiketten leverancier.

Om onze drang naar kwaliteit te onderstrepen zijn we sinds 2012 BRC gecertificeerd met de hoogst haalbare score.

Een van de voorwaarden om succesvol te kunnen zijn is het hebben van gekwalificeerd personeel. In samenwerking met het ROC volgen er momenteel 5 medewerkers een opleiding flexodrukken om zich de fijne kneepjes van het vak eigen te maken.

Op 25 april stond er als onderdeel van de opleiding een bezoek aan het reprohuis op de agenda. Het produceren van een goed etiket begint met het vervaardigen van een goede drukplaat (cliché).

De medewerkers werden meegenomen in het proces van aanlevering van artwork door een klant tot het vervaardigen van een polymeer drukplaat waarmee de drukkers zelf dagelijks mee werken. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en dienstverlening? Wij maken graag een afspraak om kennis met u te maken en de mogelijkheden te bespreken. 

www.ednn.nl

0528-233891

 





Laatste nieuws