Aanstaande vrijdag: 'Veilig gebruik van industriële gassen'
bron: FoodPro Network
UTRECHT - Maakt uw bedrijf gebruik van industriële gassen? Dan komt u of uw collega's hier dagelijks mee in aanraking.
Weet u zeker dat:
- Alle risico's bekend zijn
- Of deze risico's voorkomen kunnen worden
- Of de juiste maatregelen worden genomen bij een onverhoopt incident
Programma:
9:30 Ontvangst
10:00 Intro Air Liquide
10:30 Veiligheidsopleiding - deel 1
12:00 Lunch
13:00 Veiligheidsopleiding - deel 2
15:00 Afsluiting met een drankje
De focus van de veiligheid seminar ligt op de risico's van het dagelijks gebruik van industriële gassen in cilinders en pakketten. De hoofdonderwerpen zijn: de gascilinder, druk, brandbaarheid, omgang met, opslag van en bijbehorend materiaal.
Wanneer?
Vrijdag 24 februari
9:30 - 16:00 uur
Waar?
Vineyard Food & Drinks
Atoomweg 63 Utrecht
www.vineyardfoodanddrinks.nl
Deelname:
Prijs per persoon € 50,00
Meer informatie:
Renee Schellekens
+316 51074839
renee.schellekens@airliquide.com
Inschrijven voor: 14 februari
Laatste nieuws
-
20 jun Campbell Soup geeft een pittige twist aan soepen
-
20 jun Nederlandse vlees- en zuivelvervangers zijn wereldwijd meest gezond
-
20 jun Whitepaper: Food Safety Culture
-
20 jun Beter houdbaarheidsbeheer in de sector van verse kant-en-klaar maaltijden
-
19 jun Bestuur Arla en DMK stemmen in met fusie
-
19 jun Unilever overweegt Brits snacksmerk te verkopen
-
19 jun Europese Commissie kijkt naar marktmacht chocoladefabrikant Mars volgens Reuters
-
19 jun Duurdere chocolade leidt tot hogere voedselprijzen in VK
-
19 jun Fonterra wil in Studholme hoogwaardige eiwitten gaan produceren
-
19 jun Nestlé wil sneller groeien via reclame en marketing
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan