Hygiënerichtlijnen voor machines in de voedingsindustrie
17 jun 2020 06:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
EINDHOVEN - Het belang van een professionele aanpak omtrent hygiëne in de voedingsindustrie kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Dit omdat zelfs betrekkelijk kleine tekortkomingen verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Mensen kunnen ernstig ziek worden of zelfs overlijden.
Gezien de risico’s voor de volksgezondheid is het volstrekt logisch dat de Europese Unie strenge regels hanteert met betrekking tot hygiëne in de voedingsindustrie.
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemenië
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan