Ahold Delhaize zet in op halvering van de voedselverspilling in 2030
23 sep 2020 06:05
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
ZAANDAM - Ahold Delhaize wil de verspilling van voedsel verder terugdringen. Het supermarktconcern zet in op een reductie van de voedselverspilling met 50% in 2030. Tot op heden lag de doelstelling op een verlaging van de voedselverspilling met 20% in 2020.
De afgelopen jaren heeft Ahold Delhaize met name ingezet op technologische verbeteringen die de verspilling van levensmiddelen beperken en werd onverkocht voedsel aan diverse initiatieven gedoneerd.
Nu wil Ahold Delhaize ook kijken naar de verpakking, afprijzing en slimmere logistiek om voedselverspilling tegen te gaan.
Bron: Ahold Delhaize
Laatste nieuws
-
26 apr Kabinet legt keuzes voor aan Kamer voor suikertaks op frisdranken
-
26 apr Lagere omzet en marge voor Corbion
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan