Model voorspelt groei van Listeria monocytogenes in kaas
bron: FoodPro Network
EDE - Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de International Association for Food Protection presenteerde Marjon Wells-Bennik, als wetenschapper op het terrein van voedselveiligheid verbonden aan NIZO food research, een model om te voorspellen of verschillende kaassoorten de groei van Listeria monocytogenes kunnen ondersteunen.
Het is voor producenten belangrijk om te kunnen beoordelen of kant-en-klare producten de groei van de bacterie Listeria monocytogenes remmen of juist bevorderen. Met het voorspellende model toont NIZO de belangrijke rol voor niet-gedissocieerd melkzuur voor volledige remming van de groei van Listeria monocytogenes in kaas.
Meer informatie over de presentatie van Marjon Wells-Bennik is te vinden op de website van NIZO food research.
Bron: NIZO food research
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan