Whitepaper | Hoe grote foodbedrijven technologie inzetten om de winstgevenheid te verhogen

18-02 06:07 | bron: FoodPro Network

ETTEN-LEUR - Bij het aanpakken van de grootste uitdagingen, delen grote foodbedrijven een gemeenschappelijke kwetsbaarheid, hun omvang gaat namelijk ten koste van hun wendbaarheid. Terwijl kleinere ondernemingen, met name start-ups, steeds beter in staat zijn om delen van de markt te veroveren, ontbreekt het grotere ondernemingen over het algemeen aan flexibiliteit om snel op nieuwe kansen in te spelen.

En dit is niet het enige gebied waarbij de omvang van een onderneming haar succes in de weg kan staan. Naarmate foodbedrijven in omvang toenemen, zullen ze naar verwachting minder goede resultaten boeken wat betreft efficiency, de snelheid waarmee ze op problemen reageren, de effectiviteit van hun kernprocessen en het vermogen om in te spelen op specifieke personeelsbehoeften.

Download het whitepaper

In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op het transformerende effect van de juiste softwareoplossing op al deze factoren binnen een foodbedrijf. We onderzoeken waar in een groot bedrijf de behoefte aan software het grootst is, en waarom speciaal voor de voedingsindustrie ontwikkelde technologie essentieel is.

Download nu en ontvang het whitepaper gratis! 

 

Bron: Schouw Informatisering from Aptean - partner FoodPro Network





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
04 mrt Deliveroo naar Londense beurs
04 mrt Albert Heijn opent vandaag eerste onbemande winkel
04 mrt Vertrekvergoeding financieel directeur FrieslandCampina zuur voor boeren
04 mrt 117.000 jongeren raakten baan kwijt tijdens eerste coronagolf
04 mrt De zuivelindustrie in 2021: Focus op groei
04 mrt Stilstand vermijden met linerless labels
04 mrt Perfetti van Melle: het wordt makkelijker om hoge datakwaliteit te leveren
04 mrt Hoe bereik ik de voedingsindustrie in 2021?
03 mrt Food Safety Culture: basis voor bestaansrecht
03 mrt 'Temperatuursensor in koeling supermarkt is vaak verkeerd geplaatst'
03 mrt DSM presenteert jaarrapport
03 mrt Zuivelmatrix is ​​belangrijk voor beschikbaarheid van aminozuren
03 mrt 12 Tips tegen voedselfraude
03 mrt Is het voor u belangrijk om onder hoge snelheid verpakte goederen te wegen en etiketteren? (video)
02 mrt Oprichters Thuisbezorgd en Adyen investeren in online supermarkt Crisp
02 mrt Recordjaar voor HelloFresh
02 mrt Fors lagere winst voor FrieslandCampina
02 mrt Esthetische industrievloer voor de voedingsindustrie (video)
02 mrt Enterprise ontbijtsessie voor foodbedrijven: Inzicht in de supply chain en controle over de fabrieksomgeving
01 mrt Ook Tönnies zet aparte divisie voor vegetarische producten op
01 mrt Group of Butchers wil Zandvliet overnemen
01 mrt McCain wil productie in Lelystad met 33% opvoeren
01 mrt Horeca had in 2020 zwaarste omzetkrimp ooit
01 mrt Onderzoek: 3 op 10 consumenten bereid supermarkt over te slaan
01 mrt Ucrete industrievloeren van Master Builders Solutions bieden Duitse vleesverwerker een kostenefficiënte oplossing
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?