Carrefour levert boodschappen aan huis via Deliveroo

BRUSSEL - Carrefour en Deliveroo België gaan samenwerken. Klanten van Carrefour kunnen via de app van Deliveroo bijna 1.200 producten van Carrefour binnen 30 minuten thuis laten bezorgen.

Brussel heeft primeur

In eerste instantie zal de nieuwe dienst enkel beschikbaar zijn in Brussel. Eind deze maand komen Antwerpen, Gent en Luik daarbij. Als het initiatief succesvol is, volgen daarna nog meer steden.

Klanten kunnen een keuze maken uit 1.193 producten van Carrefour, waaronder kant-en-klaarmaaltijden, fruit, groenten, vlees, melk, snacks en schoonmaakproducten, maar ook bier en andere dranken. Daarnaast gaat het om basisbenodigdheden voor baby's of huisdieren en een ruime selectie biologische producten. Naast de standaardbezorging kunnen klanten er ook voor kiezen om de boodschappen zelf af te halen.

Voor Carrefour past de samenwerking met Deliveroo in de ambitie om te blijven innoveren en de klanten makkelijker toegang te geven tot haar producten Deliveroo heeft al partnerships met Picard en Monoprix in Frankrijk, Carrefour en Fresco in Italië en Marks & Spencer in Hongkong, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten.





Laatste nieuws