Webinar 22 april: Het belang van een vloer en afwatering in de voedingsindustrie
bron: FoodPro Network
Het aantal besmettingen met listeria blijft gestaag stijgen in Europa. Een nachtmerrie voor heel wat bedrijven, ondanks de strenge regels die reeds gangbaar zijn voor de medewerkers in voedselverwerkende bedrijven. Helaas is men vaak niet bewust genoeg van het belang van de geschikte vloeren en afwateringssystemen en worden de risico’s nog steeds onderschat. Risico’s zoals bacterie- en schimmelgroei met een negatieve impact op voedselveiligheid en hygiëne in de voedselverwerkende zone.
Waar moet men op letten? Hoe bekomt men een hygiënische en veilige industrievloer met afwateringssysteem die duurzaam is, onderhoudsvriendelijk en bijgevolg minder onderhoudskosten heeft?
Master Builders Solutions, expert in industrievloeren, en ACO specialist in afwateringssystemen, geven u in dit topic meer inzicht tijdens hun gratis webinar op donderdag 22 april van 10.00 – 11.00
Het webinar geeft u inzicht in:
- Hygiënisch ontwerp & engineering als basis voor een veilige voedselproductie - Dhr. Hein Timmerman, Voorzitter van EHEDG België
- Waar moet je op letten bij het kiezen van een vloer voor de voedingsindustrie ? – Dhr. Kris Van Humbeeck, Account Manager Flooring Systems Master Builders Solutions
- Hygiënische afwateringssystemen, essentieel in voedselverwerkende omgevingen – Dhr. Reggy Dekeyser, Expert hygienic drainage solutions bij ACO Belgium
Registreer u gratis voor dit webinar via deze link.
Bron: Master Builders Solutions - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
26 apr Kabinet legt keuzes voor aan Kamer voor suikertaks op frisdranken
-
26 apr Lagere omzet en marge voor Corbion
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan