Sligro Food Group zet 1,8% meer om in derde kwartaal

VEGHEL - Sligro Food Group noteerde in het derde kwartaal van 2021 een omzet van 556 miljoen euro. Dat is 1,8% meer dan in de vergelijkbare periode in 2020. Deze toename was volledig autonoom, aldus Sligro op haar website.

In het derde kwartaal van 2021 zag de groothandel voor de foodservice een sterk herstel in bijna alle klantsegmenten. De bedrijfscatering, evenementenbranche en de zorg blijven nog wel achter, al is ook daar enig herstel zichtbaar. Sligro doet geen concrete voorspelling van de jaarresultaten. 

Sligro Food Group verwacht dat wanneer ook de laatste beperkende maatregelen vanwege de coronapandemie worden opgeheven, de omzet weer dicht in de buurt komt van de periode vóór COVID-19. Aandacht voor beheersing van kosten en investeringen, in combinatie met het omzetherstel, stelt Sligro in staat de financiële positie te verstevigen.

Sligro maakt sinds het derde kwartaal geen gebruik meer van NOW. Ook werden dit kwartaal alle uitgestelde belastingen uit het vierde kwartaal van 2020 voldaan.





Laatste nieuws