1.100ste Albert Heijn opent in het centrum van Delft

23-11 15:41 | bron: FoodPro Network

DELFT - Vandaag is de gloednieuwe Albert Heijn aan de Bastiaanpoort 7 in het centrum van Delft geopend. De supermarkt heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie. Het was een extra feestelijke opening want Albert Heijn Bastiaansplein is de 1.100ste winkel van Albert Heijn.

Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn, was aanwezig bij deze speciale opening: “We vieren vandaag niet alleen de opening van een fantastische winkel, het is ook een mooie mijlpaal: 1.100 winkels waarmee we er altijd en overal voor onze klanten kunnen zijn. Ik wens supermarktmanager Jeroen en het team veel plezier en succes met hun nieuwe winkel.”

Het lekkerste vers
Supermarktmanager Jeroen van Mourik: “Iedereen is enthousiast, we krijgen al veel complimenten”. De nieuwe Albert Heijn is ruim van opzet. Op het grote versplein hebben klanten een enorme keuze in groente en fruit, vega(n) producten en verse maaltijden. Ook vind je er dagelijks vers aangeleverde sushi. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid aanbod kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, salades en tapas. De bakkerij biedt verschillende soorten vers afgebakken brood, lekkere taarten en koekjes. In de gloednieuwe winkel is veel aandacht voor duurzaamheid. “De restwarmte van de koelingen wordt gebruikt om de winkel te verwarmen. We gebruiken geen gas. Dat levert een forse energiebesparing op. Ook is er overal ledverlichting,” aldus de supermarktmanager.

Bij Albert Heijn Bastiaansplein ervaren klanten veel digitaal gemak. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn elf zelfscankassa’s waardoor afrekenen nog sneller gaat. Bij de servicebalie vinden klanten onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadpunt voor de OV-chipkaart.

 

Foto: Albert Heijn

Bron: Albert Heijn





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
09 dec Kellogg’s ontslaat 1.400 stakende medewerkers
09 dec McCain Foods neemt minderheidsbelang in Strong Roots
09 dec Vleessector wil aan de slag met CO2-voetafdruk
09 dec Personeelstekorten bereiken recordhoogte
09 dec Beter houdbaarheidsbeheer in de sector van verse kant-en-klaar maaltijden
09 dec Reduceren van give-away: “Mag het ietsje meer zijn?”
08 dec Rendierbezorgrobot brengt boodschappen én kerstmuziek (video)
08 dec Brussel wil dat maaltijdbezorgers hun koeriers vast in dienst nemen
08 dec Medewerkers distributiecentra Tesco dreigen met staking
08 dec Primeur voor Coop: eerste supermarkt met duurzame producten Onze Markt
08 dec Nestlé experimenteert met fermentatie na de oogst van koffie
08 dec Nature’s Pride investeert in avocado inpakrobot (video)
08 dec Wat is premiumisatie en hoe vormt het de drankenindustrie?
07 dec Printer voor vleesvervangers bijna gereed
07 dec Prijs voeding stijgt met 1,1 procent
07 dec Pieter Pot haalt 9 miljoen euro kapitaal op
07 dec Voedselthermometers zorgen voor uniforme werkwijze bij Makro/Metro
07 dec Kostenefficiëntie verhogen in de Agri&Food sector, dankzij data
06 dec Supermarktketen in Kroatië accepteert online betalingen in cryptomunten
06 dec HAS Hogeschool ontwikkelt 6 nieuwe minors
06 dec Gebruik van robots in de voedingsindustrie gaat verder toenemen
06 dec Omzetrecord voor gemeentelijke IJsselmeervisafslag Urk
06 dec SGS en V-Label lanceren partnerschap en brengen veganistisch en vegetarisch keurmerk naar een wereldwijd publiek
06 dec Verpakken onder gewijzigde atmosfeer: nieuw e-book beschikbaar
06 dec Hoe bereik ik de voedingsindustrie?
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?