1.100ste Albert Heijn opent in het centrum van Delft

DELFT - Vandaag is de gloednieuwe Albert Heijn aan de Bastiaanpoort 7 in het centrum van Delft geopend. De supermarkt heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie. Het was een extra feestelijke opening want Albert Heijn Bastiaansplein is de 1.100ste winkel van Albert Heijn.

Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn, was aanwezig bij deze speciale opening: “We vieren vandaag niet alleen de opening van een fantastische winkel, het is ook een mooie mijlpaal: 1.100 winkels waarmee we er altijd en overal voor onze klanten kunnen zijn. Ik wens supermarktmanager Jeroen en het team veel plezier en succes met hun nieuwe winkel.”

Het lekkerste vers
Supermarktmanager Jeroen van Mourik: “Iedereen is enthousiast, we krijgen al veel complimenten”. De nieuwe Albert Heijn is ruim van opzet. Op het grote versplein hebben klanten een enorme keuze in groente en fruit, vega(n) producten en verse maaltijden. Ook vind je er dagelijks vers aangeleverde sushi. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid aanbod kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, salades en tapas. De bakkerij biedt verschillende soorten vers afgebakken brood, lekkere taarten en koekjes. In de gloednieuwe winkel is veel aandacht voor duurzaamheid. “De restwarmte van de koelingen wordt gebruikt om de winkel te verwarmen. We gebruiken geen gas. Dat levert een forse energiebesparing op. Ook is er overal ledverlichting,” aldus de supermarktmanager.

Bij Albert Heijn Bastiaansplein ervaren klanten veel digitaal gemak. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn elf zelfscankassa’s waardoor afrekenen nog sneller gaat. Bij de servicebalie vinden klanten onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadpunt voor de OV-chipkaart.

 

Foto: Albert Heijn

Bron: Albert Heijn





Laatste nieuws