Duurzaam voedsel moet veilig voedsel zijn - het vinden van een balans
27 mrt 2023 06:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
ROTTERDAM - Nu consumenten, investeerders, ngo's, regelgevers en regeringen allemaal aandringen op meer en snellere vooruitgang, moeten er verbanden worden gelegd tussen voedselveiligheid, duurzaamheid en de VN-doelen voor duurzame ontwikkeling.
Dit moet met enige voorzichtigheid moet worden aangepakt. Waarom? Lees hier meer
Bron: LRQA - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan