Het implementeren van een voedselveiligheidscultuur: De drie C's
03 feb 2023 13:09
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
ROTTERDAM - Het werkelijk verankeren van een voedselveiligheidscultuur kan een ontmoedigend vooruitzicht zijn voor het management in de voedingsmiddelenindustrie, maar de 3 C's vormen een stevig startpunt. Met deze aanpak kan snel vooruitgang worden geboekt op weg naar een positieve cultuur en alle voordelen die dat met zich meebrengt. Wat zijn de 3 C’s?
Lees verder op de website van LRQA
Bron: LRQA - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
26 apr Kabinet legt keuzes voor aan Kamer voor suikertaks op frisdranken
-
26 apr Lagere omzet en marge voor Corbion
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan