Het gesprek van de dag: technologie, gegevens en risicobeheer in de foodsector
10 mei 2022 06:05
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
ROTTERDAM - De pandemie heeft gewerkt als een katalysator voor digitale technologieën, die continuïteit mogelijk hebben gemaakt en de flexibiliteit hebben vergroot, precies op het moment dat de wereld het voedselsysteem op zijn sterkst nodig had. Maar nu de bedrijven zich aanpassen en weer 'normaal' gaan werken, is de vraag hoe het nu verder moet. Als het gaat om het gebruik van technologie ter ondersteuning van de voedselveiligheid, wat is dan de enige weg vooruit?
Lees het hier: Data- en risicobeheer in de foodsector | LRQA
Bron: LRQA - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
07 mei Bergfood neemt Brugel Food Products over
-
07 mei Losgaan op Hongaarse snack
-
07 mei CNV mogelijk naar rechter na uitzondering Picnic op supermarkt-cao
-
07 mei Inspiratiedag SVO vakopleiding food
-
07 mei Milka en Oreo verdwijnen uit de schappen bij Rewe
-
07 mei Supermarkten moeten gaan betalen voor duurzame groenten en fruit
-
07 mei Fabrikanten gaan hergebruik koffiecapsules stimuleren
-
07 mei 5 manieren waarop voedsel- en drankbedrijven duurzame inkoop kunnen aanpakken
-
06 mei Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam
-
06 mei CZAV en Casibeans nemen volgende stap in eiwitstrategie met overname Termont & Thomaes
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan