Tony's Chocolonely kan dit jaar geen chocoladeletters maken door salmonella bij Barry Callebaut
bron: FoodPro Network
AMSTERDAM - Tony's Chocolonely kan dit jaar geen chocoladeletters maken door een eerdere salmonellabesmetting bij leverancier Barry Callebaut. Dat bedrijf komt er vanwege de eerdere salmonellabesmetting niet aan toe om chocoladeletters te maken, aldus Tony's Chocolonely tegen De Telegraaf.
De salmonellabesmetting bij Barry Callebaut, een van de grootste chocoladeproducenten ter wereld, werd eind juni vastgesteld. De fabriek werd stilgelegd en moest worden schoongemaakt. Dat was precies de maand dat de chocola voor de letters gemaakt moest worden.
Tony's Chocolonely heeft afnemers laten weten dat het dit jaar geen chocoladeletters kan leveren. Andere chocolade van het merk zal nog wel gewoon voorradig zijn, aldus een woordvoerder tegen De Telegraaf.
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan