Ferrero-fabriek in Aarlen mag weer volledig in productie
bron: FoodPro Network
AARLEN - De fabriek van Ferrero in het Belgische Aarlen heeft van het federale agentschap voor veiligheid van de voedselketen FAVV weer een definitieve vergunning gekregen om te produceren. Dat meldt De Tijd.
Dat gebeurt 3 maanden nadat Ferrero onder voorwaarden de productie weer mocht hervatten. De productie bij Ferrero werd in april stilgelegd nadat salmonella in Kinder-chocoladeproducten gevonden was.
Vanaf 17 juni mocht het bedrijf onder streng toezicht van het FAVV weer produceren in Aarlen. Het agentschap stelde vast dat Ferrero alle opgelegde voorwaarden goed naleefde. De belangrijkste voorwaarde was dat bij analyses alle grondstoffen, halfafgewerkte producten en afgewerkte producten in orde waren. Het FAVV voerde 9 inspecties uit waarvan de resultaten allemaal goed waren. Daarom is er weer een definitieve productievergunning verleend.
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan