Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt

24-01 06:03 | bron: FoodPro Network

ETTEN-LEUR - Op de shortlist van topprioriteiten voor elk voedings- en drankenbedrijf staan het leveren van producten van hoge kwaliteit, het waarborgen van de klanttevredenheid, het maken van stappen in de richting van duurzaamheid en het handhaven van een gezonde bottom line. Maar een ander belangrijk doel dat zeker bij de rest hoort, is het implementeren van voedselveiligheidspraktijken. 

Immers, met naar schatting jaarlijks 600 miljoen mensen die ziek worden na het eten van besmet voedsel, zou voedselveiligheid de enige organisatorische doelstelling zijn waarbij de gezondheid van de consument op het spel staat. Het is zelfs zo essentieel dat de meeste bedrijven het als een basisvereiste beschouwen om in de sector actief te zijn, en klanten hechten er veel waarde aan dat zij hun voorkeursmerken in dit opzicht kunnen vertrouwen. 

Het optimaliseren van uw aanpak voor voedselveiligheid is overigens geen eenvoudig proces, aangezien er veel factoren in overweging moeten worden genomen en stappen moeten worden ondernomen om de gezondheidsrisico's in uw supply chain te minimaliseren. Gelukkig hoeft u dit niet aan te pakken zonder de juiste middelen aan uw zijde - toonaangevende hedendaagse ERP-software (Food and Beverage Enterprise Resource Planning) kan u de hulpmiddelen bieden die u nodig hebt. 

Om beter duidelijk te maken waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt, bekijken we vier belangrijke redenen en lichten deze toe in hun context. Wij behandelen ook de kenmerken van ERP-oplossingen die geschikt zijn voor de uitdagingen van deze onderwerpen om te laten zien hoe zij u kunnen helpen de risico's te beperken en uw inzet voor deze cruciale zaak waar te maken.

Lees meer op de website van Aptean

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
26 jan Transport Albert Heijn steeds duurzamer
26 jan Danish Crown: varkensvleesmarkt zwaar onder druk
26 jan Alcoholvrij bier wint terrein in Nederland
26 jan SVO vakopleiding food en Kobus P&O openen VR-opleidingslocatie
26 jan FNV bereikt akkoord met Refresco over loonsverhoging
26 jan Waarom digitale transformatie in de voedingsindustrie noodzakelijk en dringend is
26 jan Whitepaper: Kwaliteit als concurrentievoordeel in de voedingsmiddelenindustrie
25 jan Onbemand bezorgwagentje van Colruyt levert eerste boodschappen aan huis
25 jan Westland Kaas neemt het merk 'Kees' over: een nieuwe variant op kaas
25 jan 50.000 kinderen eten spelenderwijs gezonder op de buitenschoolse opvang
25 jan Tot 11% prijsstijging in minder dan een jaar tijd bij maaltijdboxen
25 jan Ausnutria partner in 'Rethink waste challenge' aan Wageningen Universiteit
25 jan Jumbo haalt leverkaas uit schappen
25 jan Ruim 37% van de werknemers in de vleessector werkt via een uitzendbureau
25 jan FSSC en het implementeren van een voedselveiligheidscultuur: De drie C's
25 jan Het beknopte softwareoverzicht voor de voedingsindustrie
25 jan Procesoptimalisatie in de voedingsindustrie volgens Bizerba
24 jan Haalbaarheidsonderzoek naar eerste kweekvleesboerderij
24 jan M&M's doet chocolaatjes uit reclame in de ban na rel in VS
24 jan Crisp neemt maaltijdboxenbedrijf De Krat over
24 jan Meer dan 500 voedingsbedrijven moeten nog definitieve berekening NOW aanvragen
24 jan Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt
24 jan Wilt u Lead Auditor FSSC/ISO 22000 worden?
23 jan Helft werkgevers niet klaar met definitieve aanvraag NOW
23 jan Consument besteedt 36% meer aan biologisch
Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?