Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt
bron: FoodPro Network
ETTEN-LEUR - Op de shortlist van topprioriteiten voor elk voedings- en drankenbedrijf staan het leveren van producten van hoge kwaliteit, het waarborgen van de klanttevredenheid, het maken van stappen in de richting van duurzaamheid en het handhaven van een gezonde bottom line. Maar een ander belangrijk doel dat zeker bij de rest hoort, is het implementeren van voedselveiligheidspraktijken.
Immers, met naar schatting jaarlijks 600 miljoen mensen die ziek worden na het eten van besmet voedsel, zou voedselveiligheid de enige organisatorische doelstelling zijn waarbij de gezondheid van de consument op het spel staat. Het is zelfs zo essentieel dat de meeste bedrijven het als een basisvereiste beschouwen om in de sector actief te zijn, en klanten hechten er veel waarde aan dat zij hun voorkeursmerken in dit opzicht kunnen vertrouwen.
Het optimaliseren van uw aanpak voor voedselveiligheid is overigens geen eenvoudig proces, aangezien er veel factoren in overweging moeten worden genomen en stappen moeten worden ondernomen om de gezondheidsrisico's in uw supply chain te minimaliseren. Gelukkig hoeft u dit niet aan te pakken zonder de juiste middelen aan uw zijde - toonaangevende hedendaagse ERP-software (Food and Beverage Enterprise Resource Planning) kan u de hulpmiddelen bieden die u nodig hebt.
Om beter duidelijk te maken waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt, bekijken we vier belangrijke redenen en lichten deze toe in hun context. Wij behandelen ook de kenmerken van ERP-oplossingen die geschikt zijn voor de uitdagingen van deze onderwerpen om te laten zien hoe zij u kunnen helpen de risico's te beperken en uw inzet voor deze cruciale zaak waar te maken.
Lees meer op de website van Aptean
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan