Oerlemans Packaging krijgt zesde dochteronderneming: Flexpak

GENDEREN - Oerlemans Packaging BV is partner van Foodpro Network. De organisatie bestaat uit verschillende productiebedrijven en produceert kunststofverpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Het bedrijf is actief in West-Europa met een gevestigde thuismarkt in de Benelux. Wij vinden one stop shopping belangrijk: één aanspreekpunt voor alle kunststofverpakkingen. Oerlemans Packaging houdt de lijntjes kort, heeft een betrouwbare levertijd en schakelt snel tussen klant en bedrijf.

De organisatie bestaat uit 6 dochterondernemingen: Oerlemans plastics BV, Plasthill BV, Perfon BV, OPI BV, Fardem Packaging BV en Flexpak. Deze laatste en nieuwste dochteronderneming is afgelopen zomer onderdeel geworden van Oerlemans Packaging BV.

Productie
De kennis en know how van het productieproces heeft onze focus. De nieuwste productieverpakkingen, laminaat folies en meerlaagse folies zijn onderdeel van ons leveringsprogramma. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende branches: food, non-food, tuinbouwmarkt, pet-foods, chemiemarkt, farmaceutische industrie, drankenmarkt, groothandel en retail. 

Voedselveiligheid
Voedselveiligheid is topprioriteit voor het bedrijf. Oerlemans Packaging voldoet aan de BRC kwaliteitsnorm. Dankzij deze standaard op het gebied van voedselveiligheid vanuit het British Retail Consortium, voldoen de kunststofverpakkingen aan de hoogste eisen van de voedselindustrie. Daardoor bent u er zeker van dat uw voedingsmiddelen altijd uitermate goed beschermd.

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel binnen de bedrijfsvoering van Oerlemans Packaging BV. Als kunststofproductiebedrijf zijn we ons bewust van de gevolgen van de productie van kunststof voor het milieu. Daarom hebben we voor de productie van onze producten. alternatieve grondstoffen die bijdragen aan een duurzame oplossing: bijvoorbeeld biobased verpakkingen. Zo is het bedrijf actief in een project om rioolslib om te zetten naar een alternatieve grondstof voor kunststof. Ook staat het recyclen van folies hoog in het vaandel om productiemateriaal te besparen.

Overname van Flexpak

Met de overname van Flexpak introduceert Oerlemans Packaging laminaatfolies: een innovatieve plastic verpakking voor o.a. levensmiddelen. Door te lamineren zorgen wij voor een voedselveilige verpakking. De lamineerlaag voorkomt contact tussen de bedrukking en het product. Een lamineerlaag zorgt ook voor een verbeterde houdbaarheid zoals bij chips, noten en koek. Zo blijft uw product langer houdbaar. Met de overname van Flexpak creëert Oerlemans Packaging een extra dimensie op het gebied van voedselverpakkingen.





Laatste nieuws