Plus sluit samenwerking met 24Kitchen

UTRECHT - Supermarktketen Plus heeft een samenwerking afgesloten met kookzender 24Kitchen. Dit melden de twee partijen in een persbericht.

‘De samenwerking zorgt ervoor dat 24Kitchen haar kijkers nu kan ontmoeten via de supermarkten van Plus en biedt het de supermarktketen meer kookinspiratie op de winkelvloer door middel van recepten en workshops van de bekende 24Kitchen-chefs’. De samenwerking is vandaag gestart.

Informatie en inspiratie

‘Het foodplatform 24Kitchen heeft nu de mogelijkheid mensen rechtstreeks te bereiken en te ontmoeten in de Plus supermarkten. Zo wordt er ingespeeld op de behoeftes en interesses van de consument met relevante informatie en inspiratie.’ Aldus het persbericht.

Kookworkshops

Informatie en inspiratie vind niet alleen plaats online en op TV, maar ook tijdens bijvoorbeeld kookworkhops op de winkelvloer. In verschillende supermarkten in Nederland worden kookworkshops gegeven, maken de chefs nieuwe receptenkaartjes en bieden zij ook via de onlinekanalen inspiratie met korte video’s en artikelen.’

‘Samen maken we goed eten toegankelijk voor iedereen, of het nu om recepten, ingrediënten of inspiratie gaat.’ Aldus Bas Snetselaar van Plus.

 

Bron: Plus, 24Kitchen





Laatste nieuws