Hoe ga je professioneel om met een recall?
17 apr 2024 06:03
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
DEN BOSCH - Levensmiddelenproducenten zijn verantwoordelijk voor de producten die ze op de markt brengen. Breng je een levensmiddel op de markt dat niet veilig is (bijvoorbeeld een product met een verkeerd etiket of een te hoog gehalte aan niet toegestane stoffen), dan moet je maatregelen treffen. Dit kan een product recall ofwel terughaalactie zijn. Wat is de betekenis van een recall en hoe ga je hier professioneel mee om?
Normec Foodcare brengt je op de hoogte, lees de blog.
Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
29 apr Getir kondigt vertrek uit Nederland aan
-
29 apr Koffie-startup Wakuli haalt ruim €5 miljoen op bij investeerders
-
29 apr Plukon Food Group neemt Spaans bedrijf Sambau over
-
29 apr Podcasts voor de Food & Beverage sector
-
29 apr Turkije wil beschermde status voor döner in Europa
-
29 apr Milieudefensie met 100 aandeelhouders naar Unilever
-
29 apr Wake-on-LAN – de duurzame oplossing voor energiebesparing binnen uw bedrijf
-
26 apr Kabinet legt keuzes voor aan Kamer voor suikertaks op frisdranken
-
26 apr Lagere omzet en marge voor Corbion
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan