Whitepaper: Kwaliteit als concurrentievoordeel in de voedingsmiddelenindustrie
![](/img/news/014891.jpg)
23 jul 2024 06:03
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
BARNEVELD - Kwaliteit beïnvloedt vrijwel alle activiteiten van een productiebedrijf en wanneer de kwaliteit van de processen niet optimaal is, heeft dat uiteindelijk consequenties voor het eindproduct. Het creëren van een kwaliteitsgerichte cultuur die doordringt tot elk punt in de waardeketen, niet alleen intern, maar ook extern met leveranciers en partners, kan ertoe bijdragen dat er consistent wordt voldaan aan de verwachtingen van de klant. In dit whitepaper worden een aantal essentiële aandachtsgebiedengebieden besproken die van kwaliteit een kerncompetentie kunnen maken.
Download het gratis whitepaper: Kwaliteit als concurrentievoordeel in de voedingsmiddelenindustrie hier
Bron: Infor - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
26 jul Mosa Meat hield eerste proeverij voor gekweekt rundvlees
-
26 jul Ekoplaza gaat samenwerken met chipsproducent FZ Organic Food
-
26 jul McDonald’s wil concurrentie aangaan met Starbucks
-
26 jul Download het e-book: Back to the core in food
-
26 jul IDC-perspectief: hoe Amalthea AI inzet om de opbrengsten en winstgevendheid te verbeteren
-
25 jul Nestlé boekt iets meer omzet
-
25 jul Omzet Unilever stijgt met 4,1 procent
-
25 jul Amerikaanse start-up maakt kweekzuivel met CO2 als hoofdingrediënt
-
25 jul Oatly verbetert brutomarge
-
25 jul FrieslandCampina blijft last houden van een dalende melkaanvoer
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan