Whitepaper | Vergroot uw operationele wendbaarheid met Aptean's 3-stappenplan
bron: FoodPro Network
ETTEN-LEUR - De voedsel- en drankenindustrie is gevoelig voor druk van buitenaf. In de afgelopen jaren hebben we gezien hoe extreem deze druk kan zijn.
Van de Brexit en de wereldwijde pandemie tot de stijgende inflatie en knelpunten in de toeleveringsketen: oncontroleerbare gebeurtenissen hebben invloed op elk element van het productieproces. En te midden van deze marktdisrupties proberen voedsel- en drankenbedrijven nog steeds de vraag van de consument bij te houden en producten te ontwikkelen die aan de voorschriften voldoen.
Wanneer er druk op de ketel staat, is het van cruciaal belang om de winstmarges te beschermen en de groei te handhaven. Maar hoe kan uw bedrijf dat voor elkaar krijgen als de marktomstandigheden continu veranderen?
Het antwoord? Meer operationele wendbaarheid. Door uw personeel sneller en beter inzicht te geven in de impact van wat er gebeurt op de markt, en dit inzicht te gebruiken om slimme beslissingen te nemen, kan uw bedrijf strategische verbeteringen doorvoeren en tegelijkertijd uw productiekosten stroomlijnen.
Om u te helpen omgaan met deze turbulentie hebben we bij Aptean onze kennis van de voedselindustrie gebruikt om een strategie in drie stappen te ontwikkelen, waarmee u uw operationele wendbaarheid kunt vergroten in een steeds veranderend, en vaak onvoorspelbaar, landschap. Deze strategie zetten we graag in dit whitepaper voor u uiteen.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
06 dec Consumenten geven 2,5 procent minder uit aan voedings- en genotmiddelen
-
06 dec Amerikaanse start-up maakt kweekzuivel met CO2 als hoofdingrediënt
-
06 dec Bas Roelofs wordt nieuwe CEO van Signature Foods
-
06 dec Wat komt er kijken bij specificatiebeheer?
-
06 dec Waardevolle voedingsingrediënten uit koffieprut
-
06 dec Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
-
05 dec AB InBev Nederland stelt nieuwe algemeen directeur aan
-
05 dec Bonden schorten stakingen bij Heineken op
-
05 dec Aantal bezorgers in vier jaar tijd met 75 procent gestegen
-
05 dec Supermarkten maken schapruimte vrij voor shakes en eiwitrepen
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan