Certificering als doel of als middel?
29 dec 2023 06:03
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
BARENDRECHT - Kent u de meerwaarde van het creëren van een Food Safety Culture binnen uw organisatie? In het artikel ‘Certificering als doel of als middel?’ leest u welke meerwaarde onze auditor Désirée Kamperman ziet voor organisaties als het gaat om het ontwikkelen van bewustwording bij medewerkers.
Bron: DNV - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
17 mei PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
17 mei Fonterra overweegt activiteiten in consumentenproducten te verkopen
-
17 mei Voedingsspeciaalzaken verkopen meer producten
-
17 mei Haribo en Lidl bereiken akkoord
-
17 mei Crisp introduceert een blikje biodiversiteit
-
17 mei ING: 'Druk op aanbod grondstoffen tempert productie voedingsindustrie'
-
17 mei GFSI erkende standaarden: enkele voor- en nadelen
-
17 mei Hoe ERP-oplossingen helpen bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de vleesindustrie
-
17 mei Volautomatisch wegen, etiketteren en verpakken (video)
-
16 mei Albert Heijn investeert in de toekomst van de eigen varkensketen en verbetert dierenwelzijn
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan