IDC-perspectief: hoe Amalthea AI inzet om de opbrengsten en winstgevendheid te verbeteren
bron: FoodPro Network
RIJEN - Om de uitdagingen van voedsel- en zuivelfabrikanten in hun complexe productieprocessen te verkennen, interviewde IDC Senior Research Director en leider van Future of Operations European Practice Jan Burian Joris Aarts, CFO van de in Nederland gevestigde kaasmaker Amalthea.
Aarts vertelde over de ervaring van het bedrijf met het optimaliseren van de opbrengsten en het verbeteren van de winstgevendheid door gebruik te maken van een AI-aangedreven oplossing die mogelijk wordt gemaakt via een cloudinnovatieplatform. Hij onthulde hoe Amalthea honderdduizenden euro’s per jaar kan besparen door de melkopbrengst met slechts 1% te verhogen.
IDC voorspelt dat in 2026 75% van de grote ondernemingen zal vertrouwen op AI-gebaseerde processen om de efficiëntie van bedrijfsmiddelen te verbeteren, toeleveringsketens te stroomlijnen en de productkwaliteit in diverse en gedistribueerde omgevingen te verbeteren.
Download IDC’s Perspectief om de belangrijkste conclusies en aanbevolen acties te bekijken.
Bron: Infor - partner FoodPro Network
Foto: Amalthea
Laatste nieuws
-
10 mei Mars investeert $47 miljoen in een duurzaam zuivelinitiatief
-
10 mei Flink minder vraag naar producten Beyond Meat
-
10 mei Rabobank: omzet restaurants en foodservice kan met 2 tot 3 procent groeien
-
10 mei IDC-perspectief: hoe Amalthea AI inzet om de opbrengsten en winstgevendheid te verbeteren
-
10 mei Omarm tegenstellingen: als het schuurt, gaat je organisatie glanzen
-
08 mei Uber blijft profiteren van vraag naar maaltijden en taxiritjes
-
08 mei Productie van voedingsindustrie nam in eerste kwartaal met 3,8% af
-
08 mei Winst Ahold Delhaize daalt door reorganisatie Belgiƫ
-
08 mei AB InBev verdient meer door duurder bier
-
08 mei Aviko zette stappen in verduurzaming
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan