Bedrijfskeurder pluimvee
bron: FoodPro Network
Deze verplicht te volgen training is er om opgeleid te worden tot bedrijfskeurder pluimvee (bandkeurder) conform VERORDENING (EU) 2019/624. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het keuren van geslachte kippen en hun organenpakket. Je kunt na de training beoordelen of deze geschikt zijn voor verdere verwerking en uiteindelijk menselijke consumptie.
De training bestaat uit 25 dagen theorie en 20 stage(praktijk)dagen van 6 uur per dag, onder begeleiding van een docent of mentor. De training is verdeelt over een periode van 5 maanden. Binnen deze periode worden er vier theoretische examens afgenomen. De training wordt afgesloten met een praktijkexamen.
Kijk voor meer informatie en inschrijven hier.
Bron: SVO vakopleiding food - partner FoodPro Network
Meer over
Laatste nieuws
-
17 mei PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
17 mei Fonterra overweegt activiteiten in consumentenproducten te verkopen
-
17 mei Voedingsspeciaalzaken verkopen meer producten
-
17 mei Haribo en Lidl bereiken akkoord
-
17 mei Crisp introduceert een blikje biodiversiteit
-
17 mei ING: 'Druk op aanbod grondstoffen tempert productie voedingsindustrie'
-
17 mei GFSI erkende standaarden: enkele voor- en nadelen
-
17 mei Hoe ERP-oplossingen helpen bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de vleesindustrie
-
17 mei Volautomatisch wegen, etiketteren en verpakken (video)
-
16 mei Albert Heijn investeert in de toekomst van de eigen varkensketen en verbetert dierenwelzijn
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan