Dunkin' introduceert revolutionair koffieabonnement

Dunkin' is een van de leidende koffie- en bakkerijketens in de wereld met een heerlijke selectie van koffies en donuts, kondigt met trots de lancering van een innovatieve service in Nederland en België aan: het Dunkin' Koffie Abonnement.

Voor het eerst kunnen koffieliefhebbers vanaf vandaag 11 april elke dag genieten van maximaal drie warme dranken voor slechts €1 per dag. Dunkin' tilt daarmee de koffie-ervaring naar een ongekend niveau en maakt zo hoogwaardige koffie voor iedereen toegankelijk.

Een maand lang koffiegenot voor slechts €19,95

Als onderdeel van een spectaculaire introductieaanbieding biedt Dunkin' het koffieabonnement de eerste maand aan voor slechts €19,95. Dit baanbrekende aanbod stelt abonnees in staat om elke dag van de maand drie warme dranken te bestellen, waaronder hun favoriete koffies, theeën, en andere hete specialiteiten. Met dit abonnement behoort de dagelijkse koffierun naar Dunkin' tot een van de meest onverwachte momenten van de dag.

Revolutionair en gemakkelijk

“Bij Dunkin' streven we ernaar om innovatieve en toegankelijke manieren te vinden om onze klanten te verblijden met hun favoriete oplossing. Met de lancering van het Dunkin' Koffie Abonnement bieden we de consumenten van koffie een nieuw niveau van gemak en genot aan”, zegt Roberto Fava, CEO van Jordan Benelux de masterfranchise houder van Dunkin' in Nederland en België . “We zijn verheugd om deze primeur in Nederland en België te introduceren en onze klanten de unieke kans te bieden om elke dag te genieten van de hoge kwaliteit koffie die ze van ons gewend zijn, tegen een onovertroffen prijs.”

Hoe abonneren?

Het abonneren is eenvoudig. Klanten kunnen zich vanaf vandaag 11 april aanmelden via de Dunkin' app. Eenmaal geregistreerd, kunnen abonnees direct beginnen met het genieten van hun dagelijkse warme drankje. De registratie voor het speciale introductieaanbod loopt tot het einde van de maand april, dus wees er snel bij om gebruik te maken van deze spectaculaire deal.

Dunkin' nodigt alle koffie-enthousiastelingen uit om deel te nemen aan deze revolutionaire koffie-ervaring.

Voor meer informatie over het Dunkin' Koffie Abonnement en de voorwaarden, bezoek Dunkin'.nl / Dunkin.be

Laatste nieuws