Praktijkplan voor een voedselveiligheids- en kwaliteitscultuur

18 jun 2025 06:07
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Food Safety Culture is in steeds meer GFSI-erkende standaarden een belangrijk onderdeel. Een sterke voedselveiligheidscultuur gaat om de gedeelde waarden, overtuigingen en normen die van invloed zijn op de mind-set en het gedrag ten aanzien van voedselveiligheid in de gehele organisatie. In de Whitepaper Food Safety Culture: basis voor bestaansrecht beschrijft Normec Foodcare het stappenplan voor een goede voedselveiligheidscultuur. Maar hoe implementeer je dit in de praktijk? Volg dit praktijkplan en realiseer een goede voedselveiligheids- en kwaliteitscultuur binnen jouw bedrijf.
Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
23 jun Voedingsomzet van supermarkten komt voor circa 40% uit snacks
-
23 jun Eroski boekt meer winst
-
23 jun Picnic boekt dit jaar winst in Nederland
-
23 jun ING: personeelstekort steeds groter voor voedingsindustrie
-
23 jun FrieslandCampina wil omzet in Verenigd Koninkrijk in 5 jaar verdubbelen
-
23 jun Snackswithbenefits ontwikkelt groentesnack op basis van pastinaak
-
23 jun Whitepaper Ontdek de 9 beheersmaatregelen van Listeria monocytogenes
-
20 jun Campbell Soup geeft een pittige twist aan soepen
-
20 jun Nederlandse vlees- en zuivelvervangers zijn wereldwijd meest gezond
-
20 jun Whitepaper: Food Safety Culture
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan