Whitepaper Ontdek de 9 beheersmaatregelen van Listeria monocytogenes

23 jun 2025 06:03
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
In de foodsector blijft de beheersing van Listeria monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen een belangrijk onderwerp. Naast de HACCP-analyse en de noodzakelijke hygiënemaatregelen om (na)besmetting te beheersen, ligt de focus op studies naar potentiële besmetting en de mogelijkheid van uitgroei.
Ontdek in 9 stappen welke beheersmaatregelen jij kunt nemen en lees onze whitepaper over Listeria monocytogenes.
Bron: Normec Foodcare
Laatste nieuws
-
23 jun Eroski boekt meer winst
-
23 jun Picnic boekt dit jaar winst in Nederland
-
23 jun ING: personeelstekort steeds groter voor voedingsindustrie
-
23 jun FrieslandCampina wil omzet in Verenigd Koninkrijk in 5 jaar verdubbelen
-
23 jun Snackswithbenefits ontwikkelt groentesnack op basis van pastinaak
-
23 jun Whitepaper Ontdek de 9 beheersmaatregelen van Listeria monocytogenes
-
20 jun Campbell Soup geeft een pittige twist aan soepen
-
20 jun Nederlandse vlees- en zuivelvervangers zijn wereldwijd meest gezond
-
20 jun Whitepaper: Food Safety Culture
-
20 jun Beter houdbaarheidsbeheer in de sector van verse kant-en-klaar maaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan