Oliehoorn bouwt gasloze sausfabriek

bron: FoodPro Network
Oliehoorn bouwt in Hoorn aan een gasloze sausfabriek. Het bedrijf hoopt de vernieuwde fabriek in 2026 in gebruik te nemen en om over te stappen op een volledig gasvrije productie van sauzen. Het bedrijf streeft al langer naar een koolstof neutrale productie. Er werd en wordt onder meer geïnvesteerd in zonnepanelen, maar ook worden warmte en materialen hergebruikt.
Oliehoorn produceert ambachtelijke snacksauzen zoals mayonaise, frietsaus, curry en ketchup, maar levert ook speciaalsauzen zoals de Brander en Zeedijk mayonaise. De sauzen worden afgezet aan Nederlandse cafetaria’s en restaurants maar ook aan supermarkten. Het bedrijf is sinds begin dit jaar officieel een B Corporation vanwege de hoge standaarden en transparantie op het gebied van sociale en milieuprestaties.
Laatste nieuws
-
13 okt Aldi heeft ambitieuze groeiplannen in Verenigde Staten
-
13 okt Oliehoorn bouwt gasloze sausfabriek
-
13 okt Farm Frites bouwt een nieuwe fabriek in Australië
-
10 okt ThuysVers trekt 1,5 miljoen euro extra financiering aan
-
10 okt PepsiCo boekt hogere omzet
-
10 okt Een fragmentarische aanpak vs. een geïntegreerde ERP-oplossing voor F&B bedrijven
-
10 okt Dé oplossing voor bulk in de supermarkt (video)
-
09 okt Colruyt test uitgebreider broodassortiment
-
09 okt Ann Wurman nieuwe CEO Fevia
-
09 okt Medeoprichter Ben & Jerry's denkt dat censuur blijft
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan