Oliehoorn bouwt gasloze sausfabriek
bron: FoodPro Network
Oliehoorn bouwt in Hoorn aan een gasloze sausfabriek. Het bedrijf hoopt de vernieuwde fabriek in 2026 in gebruik te nemen en om over te stappen op een volledig gasvrije productie van sauzen. Het bedrijf streeft al langer naar een koolstof neutrale productie. Er werd en wordt onder meer geïnvesteerd in zonnepanelen, maar ook worden warmte en materialen hergebruikt.
Oliehoorn produceert ambachtelijke snacksauzen zoals mayonaise, frietsaus, curry en ketchup, maar levert ook speciaalsauzen zoals de Brander en Zeedijk mayonaise. De sauzen worden afgezet aan Nederlandse cafetaria’s en restaurants maar ook aan supermarkten. Het bedrijf is sinds begin dit jaar officieel een B Corporation vanwege de hoge standaarden en transparantie op het gebied van sociale en milieuprestaties.
Laatste nieuws
-
07 nov Consumenten geven minder uit aan voeding
-
07 nov Arla investeert 59,4 miljoen in extra productiecapaciteit voor roomkaas
-
07 nov Aptean Food & Beverage ERP versterkt de AGF-industrie
-
07 nov Waardevolle voedingsingrediënten uit koffieprut
-
06 nov Tony's Chocolonely eigenaar nieuwe aandeelhouder Fish Tales
-
06 nov Handboek Nieuwe voedingsmiddelen
-
06 nov Barry Callebaut verwacht lagere verkoop door hoge cacaoprijzen
-
06 nov Acties en prijsverlagingen helpen McDonald's aan omzetgroei
-
06 nov Jumbo roept glutenvrije spaghetti terug
-
06 nov Colruyt wil met Okay City naar 100 stadswinkels
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan