Verlengde houdbaarheid door Dolav vleeszakken
29 sep 2016 08:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
GENDEREN - Door inzet van een innovatieve folie-receptuur ontstaat een barrière. Het verlengen van de houdbaarheid van uw product tot 14 dagen wordt bereikt met vacumeren en begassen. Een uniek concept.
Uniek is dat Oerlemans Packaging deze dolavzakken op rol kan leveren, wat zorgt voor een optimale hygiëne. De dolavbakken worden meervoudig gebruikt en vanuit het punt van voedselveiligheid en hygiëne is een dolavzak als inliner geschikt. Deze dolavzakken zijn tevens verkrijgbaar met hoekseal waardoor zo min mogelijk restproduct achterblijft in de dolavbak.
Zie voor meer informatie de productfilm op youtube.
Meer informatie
www.oerlemansplastics.nl – tel 0416-358100
Laatste nieuws
-
26 jun Cursus Voedselwetgeving
-
26 jun Europese Commissie gaat onderzoek doen naar overname Kellanova door Mars
-
26 jun Vion werkt aan verbetering positie flexwerkers
-
26 jun Carrefour betaalt klanten om te koken
-
26 jun ABN AMRO: 'CSRD zal bedrijven in de voedingsindustrie tot actie dwingen'
-
25 jun Staking bij distributiecentra Albert Heijn heeft geen gevolgen voor bevoorrading
-
25 jun ING verwacht hogere prijzen en veel faillissementen in horeca
-
25 jun McCain wil voor 350 miljoen euro investeren in Franse fabrieken
-
25 jun F&B Visierapport | Digitale en duurzame transformatie
-
24 jun La Lorraine investeert 100 miljoen euro in Amerikaanse fabriek
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan