Bier van regenwater wint Horecava Innovation Award
10 jan 2017 09:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
AMSTERDAM - De overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2017 is ‘Hemelswater: Code Blond’ van Hemelswater uit Amsterdam. Een speciaal bier gebrouwen met lokaal opgevangen en gefilterd regenwater.
De prijsuitreiking van de 17e editie van deze innovatiewedstrijd vond gisteren plaats tijdens de eerste dag van de Horecava 2017. Andere genomineerden in de categorie Food & Beverage waren Treelife Original Birch Water, Pieper Bier en Yespers Granola.
De Karel de Vos Duurzaamheid Award is gewonnen door Pieper bier van Instock. Dit is een pale ale type bier gebrouwen met overgeschoten aardappelen.
Publieksprijs
De publieksprijs ging naar RoomRaccoon all-in one hotel software voor de kleinere hotels en bed & breakfasts uit Breda.
Laatste nieuws
-
12 dec McCain gaat frietfabriek in Brazilië uitbreiden
-
12 dec Farm Frites bouwt een nieuwe fabriek in Australië
-
12 dec Ontwikkeling van duurzame verpakkingen voor levensmiddelen
-
12 dec Hoger opgeleiden kiezen het vaakst voor vegetarische maaltijden
-
12 dec Ben je als foodbedrijf klaar voor de digitale transformatie?
-
11 dec Omzet Leonidas neemt toe
-
11 dec ING: Arbeidsmarktkrapte zet voedingssector aan tot investeringen in robots
-
11 dec Lutosa verdubbelt productie met investering van 225 miljoen euro
-
11 dec Kumasi opent fabriek in Ivoorkust voor cacaosap
-
11 dec Fabrikanten gaan hergebruik koffiecapsules stimuleren
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan